София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Цветанов: Влизайки отново в политиката, съм готов да вложа всичките си сили

Цветан Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област
14 мПолитика 169 Боряна Райчева

Цветан Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област. В рамките на вчерашния ден се срещна с представители в Свищов, Полски Тръмбеш и Павликени, а днес продължи обиколката си във Велико Търново, Горна Оряховица, Елена и Златарица.

Цветанов заяви, че ПП „Републиканци за България“ може да е водеща политическа сила на територията на област Велико Търново.

По думите му много от срещите, които е провел са с младежи и студенти, в чието лице вижда бъдещето и на които ще разчита в предстоящата предизборна кампания.

„Влизайки отново в политиката, съм готов да вложа всичките си сили, за да подкрепя всяка инициатива на хора, които милеят за развитието на Великотърновска област. Всички заедно трябва да насочим усилията си в посока развитието на инфраструктурата, изграждането на АМ „Хемус“ и към възможностите, които дават европейските проекти“, заяви Цветанов.

Той благодари на временно изпълняващия областен координатор за Велико Търново Николай Драков и сътрудника и IT специалист Иван Станев за свършената до момента работа.

Цветанов каза, че до дни ще бъде открит и офиса на Републиканци за България във Велико Търново.

По време на обиколката си се срещна и със студенти от града и проведе среща с приятелите си от Туристическото дружество „Незабрвка“, които през последните години като народен представител подпомагаше за осъществяването на Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!