София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Убиха хазартен бос в Слънчев бряг

Приятелката му е в кома

09:53 ч. 03.06.2018 г.Крими 12

Убийство разтърси Слънчев бряг тази нощ. Застрелян е хазартен бос, а приятелката му е в кома. Жертвите са нападнати в „Мерцедес ” S-класа, като по тях са изстреляни цели пълнители от пистолети. Мъжът на шофьорското мяст е направен на решетно. Екзекуцията е извършена към 21.00 часа снощи.

Основната версия за стрелбата е престъпление от ревност, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов. Извършителят е задържан около 2.00 часа сутринта на граничен пункт "Лесово" при опит да напусне страната.

Престъплението е извършено хладнокръно и с особена жестокост. 

"Става въпрос за неизяснени лични отношения между 22-годишната жена и арестувания. Те са се познавали от месец и вероятно е имал чувства към нея. Той е с чисто криминално минало. Притежава законно оръжие като лице, което работи с парични средства", съобщи още главният секретар на МВР.

По време на стрелбата в мерцедеса на Коста Николов е имало още двама души. Те не са пострадали и са преки очевидци на престъплението.

На задържания ще бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство. Държавното обвинение ще поиска постоянна мярка "задържане под стража".