София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Валери Симеонов: Грешка беше, че включихме “Атака” в “Обединени патриоти”

Лидерът на НФСБ обясни, че са съжалили за това 7-8 месеца след изборите
6 сПолитика 911 Златина Петкова

“Единствената грешка на коалицията “Обединени патриоти” беше тази, че включихме “Атака”. Ние съжалихме за това още 7-8 месеца след изборите. Тогава се видя, че тази партия преследва други интереси и не се вписва”, заяви пред БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Симеонов изтъкна, че като се изключи това, НФСБ и ВМРО работят много добре и това се било видяло и през последните месеци.

“Групата е сплотена. Прокарваме заедно решения. Имаме общи инициативи, затова беше малко изненадващо за мен”, обясни отново заместник-председателят на Народното събрание.

Народният представител коментира и това дали всяка една от двете формации поотделно ще успее да спечели нужните 4%, за да влезе в следващия парламент. Той обясни, че всичко зависи от избирателната активност и от мотивирането на гласоподавателите.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!