София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Веселин Марешки: С каквото се захвана, го правя революция

"ВОЛЯ е единствената формация", каза още родолюбецът
22 сПолитика 136 Мирослав Митков

От тук стоящите ВОЛЯ е единствената формация, която е имала смелостта да се яви самостоятелно и да бъде избрана. Ние тръгваме на тези избори, за да покажем най-доброто, на което сме способни и да управляваме. Няма да крием и ще заявим, че спасихме България от втори служебен кабинет на Радев. Това заяви лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки по БНТ.

Ние ще се опитаме да се явим като едно силно патриотично обединение. Патриотичните формации ще имат своите силни представители, загатна той.

Няма как да не гледаме миналото и да продължим към бъдещето. С каквото се захвана, го правя революция. Трябват бързи, радикални действия, за да се подобри животът на хората, категоричен е Марешки.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!