Начало Новини Предавания На живо

Веселина Томова: Няма арести за ченгетата-каналджии

Тя изнесе информация по нов скандал с участие на служители на МВР

Веселина Томова: Няма арести за ченгетата-каналджии

Тя изнесе информация по нов скандал с участие на служители на МВР

4 месецаКрими 111Боряна Райчева


Журналистът от "afera.bg" Веселина Томова изнесе в предаването "ЕвроДикоф" информация за скандал, свързан с канал за трафик на мигранти, с участието на МВР. Материалът е публикуван в "afera.bg" преди няколко дни. В публикацията има инициали на хората, преки участници в престъпната схема.

"Това е информация, която е хиляда процента точна. Пуснала съм част от справката на разследването по случая. Става дума за нелегален канал за трафик на мигранти. В този канал участват криминални елементи, служители на гранична полиция, на МВР, които са заковани със СРС-та, с всичко. Висш представител на МВР е предупредил полицаите, които са участвали в схемата, че се работи по случая. Няма арести до ден днешен. Всички мълчат", обясни Томова.

"Това е страшна мафия. Очевидно има тотален чадър на този канал. Замесени са много пари. Най-страшното е, че има готово разследване с абсолютно всички доказателства и СРС-та и никой не смее да неутрализира канала. Направете си сметка за каква протекция става въпрос. Моята информация идва от разследващите, които се обръщат към медиите, за да се разтръби случая", подчерта журналистът.

По думите й вече шести-седми ден институциите мълчат. Тя се обърна лично към Бойко Борисов и попита защо не се предприемат никакви действия по случая.