София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Виктория Василева: Не може повече да се появява такова явление като Гешев

Тя коментира и скандалът с подслушванията, от "Има такъв народ" са подали запитване към органите

Не може повече да се появява такова явление като Гешев. Без значение дали така се казва, или по друг начин. Това каза по Виктория Василева от "Има такъв народ" в ефира на Нова.

Гешев е част от една система, която трябва да бъде премахната. Ако законите могат да се променят, така че да се стигне до нов главен прокурор, защо не.

Ние вече отправихме запитване за подслушване. Не сме подали поименно, а като политическа партия. Незаконно нищо не сме извършили. Незаконно са действали тези, които са подслушвали.

Дали одобрявам служебния кабинет или не, е въпрос на моя оценка. Бихме могли да дадем оценка на това правителство, когато то вече не е такова.

Ние не сме отговорност за управленските действия на тези министри. Отговорност носи президентът. Оценка се прави от позиция на времето, когато има натрупани обективни показатели. Мисли, че някои министри се справят по-добре от други. Но това е мое лично мнение.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!