Начало Новини Предавания На живо

Водещата на ,,Рефреш за здраве" и лице на кампания ,,Успели българи дават личен пример" посети Самоков

“Успелите българи” се провежда от 2016-та година насам

Водещата на ,,Рефреш за здраве" и лице на кампания ,,Успели българи дават личен пример" посети Самоков

“Успелите българи” се провежда от 2016-та година насам

6 месецаОбщество 33 Боряна Райчева


Водещата на предаването “Рефреш за здраве” Силвия Чалъкова се включи за пореден път в благотворителната кампания “Успелите българи дават личен пример”.
 
Част от екипа на  кампанията гостува  в Самоков  по покана на народния представил  на ПП ГЕРБ Валентин Милушев. Николай Василковски, Диана Миланова, Павел Владимиров, Александър Димов, Силвия Чалъкова, Елена Карабойчева, Дани Ангелов, Красимир Аврамов, Цвети Радойчева и Бояна Бояджиева се срещнаха с младежите от ПТГ „Никола Вапцаров” , Професионална гимназия по туризъм,  център за настаняване от семеен тип в гр.Самоков и  ОУ ''Димчо Дебелянов в с.Говедарци.
 
Звездите от екрана мотивираха подрастващите с разказите  от първо лице за своята активна и динамична работа. Те разказаха и спомени за своя ученически живот, както и изборът пред всеки от тях за посоката на развитие. 
 
Целта на кампанията е  да се създаде добра основа за избор на лична и професионална реализация на учениците. Инициативата стартира през 2016 г., с основна цел да мотивира, вдъхнови и насърчи децата да учат. 
 
Звездните гости  се изкачиха и до връх Мальовица, за да  присъстват на първата копка на нов параклис, който ще бъде изграден по идея на инициативен комитет от с. Говедарци . Валентин Милушев и Хотел "Замъкът " гр. Самоков се погрижи  за престоя, посещенията и комфорта на гостите.