София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

VOX POPULI: ПОМНЕТЕ ТЕХНИТЕ ИМЕНА!

Коментар на адвоката Елена Гунчева

VOX POPULI: ПОМНЕТЕ ТЕХНИТЕ ИМЕНА!

Коментар на адвоката Елена Гунчева

4 месецаVox Populi 109


Тази сутрин истерията достигна нови мисирски върхове по свинските и пик-ливи медии. Явно тролите гербави се осъзнаха след първоначалния шок и сега всички от блатото изпълзяха да обясняват как Президента не бил прав.

За съжаление редом със същества като Харизанов и агент Рудолф, които Intuitu personae никой не приема сериозно и не ги слуша, на редичката на ибрикчиите се наредиха и видни имена на общественици, юристи и политици.

И докато един Харизанов има оправданието да не осъзнава какво говори и прави, защото капацитетът му е ограничен, то какво оправдание има например професор Близнашки? Професор Герджиков? Доктор Борислав Цеков? И още много ....подобни. А колко артисти? Писатели? За единия хляб са готови на постелка пред гербавите да станат.

Няма ненаказано добро. А фурнаджийските лопати в политиката са повече от крайно достатъчни. За съжаление точно гнилите части на интелигенцията поради кухотата си изплуват като мазни петна най-отгоре и се налага да изключваме телевизорите, за да не бъдем залети с помия още от сутринта.

Допустимо е човек да се довери на подобни имена. Никой не е телепат или оракул. Но, когато вече се вижда подобни хора колко са гнили, никога, ама никога не трябва да им се дава втори шанс нито в политиката, нито в обществото. Защото един гнил човек може да развали всичко около себе си.

Герджиков, Близнашки, Паси, Цеков, Тодоров, много са....да помним техните имена. За да не повтаряме грешката. И никога повече да не им се дава възможност.

Само с чисти и морални хора България може да бъде променена и българският народ да бъде спасен. Всеки, който е участвал в политиката на висш пост последните 30 години, по презумпция не става!

Да не забравяме! Защото утре, когато ГМР си тръгне, тези ще са първите, които ще го изпратят с ритници....такива се нагаждат. И заблуждават....Никога повече!

Елена Гунчева