София 7 °C София 7°C - предимно ясно Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - ясно небе Пловдив 8 °C Пловдив 8°C - предимно ясно Варна 11 °C Варна 11°C - ясно небе Бургас 10 °C Бургас 10°C - ясно небе

ЗЛАТАНОВ ОБЯВИ: Открихме имоти за над 200 млн. евро в Гърция на депутат от "опозицията"

Коментар на бизнесмена пред "ЕВРОДИКОФ"
1 мОбщество 22527 Ивана Иванова

Заплахата срещу живота ми е в продължение на смъртните присъди, които ми беше обявил Петьо Петров - Еврото през средата на февруари 2020г. в ресторанта "Осемте джуджета", когато ми заяви, че ако не му прехвърля всичко, което имам, ще изчезна като песъчинка. След това бях обявен за европейско издирване като безследно изчезнал, беше привикан мой служител, беше пребит, мушкан с мачете, беше принуден от Митко-Каратиста да подпише запис на заповед, че ако не им сътрудничи, ще трябва да плати 5 000 лева. Тогава зам.-началникът на 6 РПУ отива лично в моята къща, за да ме търси по гардероби, ракли и дрешници. Това коментира бизнесменът Илия Златанов пред "ЕВРОДИКОФ".

"Три седмици през 2020г. бях в Гърция и съвместно с Атанас Чобанов, гръцки адвокат и гръцки разследващ журналист, открихме имоти на Любена Петрова, открихме и имоти за над 200 мнл. евро на български депутат от опозицията. Но няма да отнемам правото на Атанас Чобанов да го обяви. Купува се чрез поставени лица. Срещу едно от поставените лица се води дело в САЩ", каза още бизнесменът.

"Защо КПКОНПИ и прокуратурата не се поинтересуваха как Любена Петрова е придобила тези имоти и на какво основание", попита още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!