София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Алесия Елефанте – музата на Донарума

Донарумма в знак на любов, според добре осведомените, е предложил брак на половинката си с розов диамант

3 годиниЛюбопитно 30 Симеон Кисьов

Алесия Елефанте е приятелката на Джанлуиджи Донарумма. Вратарят, който предстои да премине в ПСЖ от следващия сезон, в момента е зает с националния отбор на Манчини на Европейското първенство по футбол, където Италия вече се класира на полуфинал и там ще срещне Испания.

И двамата от регион Кампания от Кастеламаре ди Стабия, те винаги са се познавали и са били просто приятели. С течение на времето обаче привличането е било по-силно и почти пет години, една година след началото на кариерата на играча в Милано, те се сгодиха. През 2017 г. двойката заживя заедно, след като прекара една година от връзката си от разстояние.

Алесия обича да учи и е веднага се записва в университет.

Разликата между нея и нейния партньор е две години, като той е роден през 1999 г.

Сред любопитните факти относно връзката им е разликата във височината. Ръстът на Алесия Елефанте предизвика доста шеги в социалните мрежи. Италианката е висока 157 сантиметра, докато Донарума е 196 см.

Донарумма в знак на любов, според добре осведомените, е предложил брак на половинката си с розов диамант.