София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Берое потвърди сензационния трансфер

За последно Анисе бе част от отбора на египетския „Фючър“ (Кайро)

2 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Берое (Стара Загора) официално привлече полузащитника Абел Анисе, към когото имаше интерес от Локомотив (София) и Ботев (Пловдив).

Това е дванайсето ново попълнение за тима от началото на сезона. За последно Анисе бе част от отбора на египетския „Фючър“ (Кайро).

Ето какво написаха от Берое:

Всички от ПФК Берое пожелават много успехи и победи на Анисе с екипа на отбора!

„Привличаме Абел Анисе, за да засилим конкуренцията в нашия тим и за да имаме възможност да гоним по-високи цели. Той е много класен играч и го е доказал с изявите си на терена. С този трансфер селекцията в Берое приключи“, сподели изпълнителният директор на клуба Стелиян Попчев.

Абел Анисе е на 32 г., роден в Антанариво, Мадагаскар. Играе като полузащитник. Кариерата му преминава в отборите на Оксер, Черноморец (Бургас), ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Лудогорец, а за последно Анисе бе в отбора на Фючър (Египет).

Той е седемкратен шампион на България и четирикратен носител на Суперкупата на страната. Национал на Мадагаскар. Анисе е записал 222 мача в българското първенство, в които е реализирал 34 попадения.