София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ДВОЙНИКЪТ НА ДУЧЕТО

КОЙ ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА В ЕДИН ФЕН КЛУБ?

9 годиниФенски статии 8 Телевизия Евроком

 Типичният двойник на Димитър Ангелов- Дучето се появи в Димитровград. Преди по-малко от час се разви огромен скандал, след като председателят на фен клуба на ЦСКА в Димитровград е споделил пред БЛИЦ, че името на "RED ZONE Dimitrovgrad" се е появило в декларация на фен клуб "Сектор Г", без знанието на членовете му.

Ето какво е споделил въпросният председател Румен Колев:

"Става въпрос за декларацията, в която някои фенове подкрепят проекта ЦСКА да започне новия сезон от „А” окръжна група. Силно се изненадахме, когато видяхме сред имената на различните фен-клубове това и на нашия. Без наше съгласие са ни добавили в списъка, което е меко казано скандално. Нашият фен-клуб, който е един от най-големите в провинцията, е твърдо против участие в „А” окръжна. Това означава сигурна гибел за любимия ни отбор. Не можем да подкрепим подобна унизителна идея, при която ЦСКА ще играе със селски тимчета. Мястото на ЦСКА е само и единствено в „А” група и поради тази причина ние твърдо заставаме зад проекта на Гриша Ганчев. Убеден съм, че повечето привърженици на нашия отбор мислят по същия начин!”

Истината, обаче, е съвсем друга. Оказа се, че не е имало събрание и не е ясно зад кой проект застават привържениците от Димитровград. Това своеволие от страна на господин Колев много напомня своеволията на един друг "червен" привърженик, а именно Димитър Ангелов. По ирония на съдбата се оказа, че двамата се познават и дори са големи приятели.

По-късно ще се проведе гласуване и ще стане ясна официалната позиция на "RED ZONE Dimitrovgrad".

Автор: Петю Димитров