София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

ЛЕВСКИ- ОТБОРЪТ НА ВЛАСТТА

ГЕРБ + ДПС = ЛЕВСКИ

ЛЕВСКИ- ОТБОРЪТ НА ВЛАСТТА

ГЕРБ + ДПС = ЛЕВСКИ

5 годиниЛюбопитно 55 Телевизия Евроком


 Днес Тодор Батков официално се оттегли от ПФК "Левски" София и сдаде властта на три лица- Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Ангелов. Двама от тези акционери предизвикват огромен интерес не само сред футболните привърженици, но и сред обикновените граждани, а причината за това е пряката връзка на горепосочените имена с управлението на държавата ни. 

 Иво Тонев и връзката му с политическата партия ГЕРБ е небезизвестна. Той е бил общински съветник на София от името на тази партия в периода 2007-2012 година. 

 Александър Ангелов- адвокат на Делян Пеевски, а от днес и акционер в ПФК "Левски". Въпреки, че отрича да има някаква връзка между двамата, потвърди, че се познават от около 4 години. Припомняме, че Делян Пеевски е депутат в ДПС.

 По-скандалното в цялата тази ситуация е, че дългът на ПФК"Левски" към НАП възлиза на 4,5 милиона лева, а отборът все още се подвизава в "А" група, за разлика от Локомотив София, който заради дълг от 1 милион ще започне от доста по-ниско ниво. Тези факти несъмнено предизвикват негативни коментари, но дали наистина има връзка между политиката и ПФК "Левски" София?

 Отборът на "сините" замина за лагер в Боровец основно с млади футболисти. Липсата на играчи е доста голям проблем за отбора от Подуяне, но след тези промяна в управлението нищо чудно да се появят и нови футболисти. Д.П. е един доста добър избор за позицията вратар. Вярно, че не е от най-атлетичните фигури, но все пак ще се справи с това предизвикателство. За централен нападател може да се използва Б.Б., който направи сериозна кариера в "Бистришките тигри", а и така "Левски" ще смени автобусът с правителствен хеликоптер и ще е един от малкото футболни отбори возили се в него.