София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тити: Това е политическа игра, която не трябва да бъде свързвана с Левски

"За мен това е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да бъде свързвана с името на Левски и да се заиграваме с бъдещето на отбора, но в края на краищата всеки има право да вземе своето решение", заяви Папазов пред bTV

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Константин Папазов, на когото Васил Божков бе обещал да даде акциите на Левски, но впоследствие реши да ги предостави на премиера Бойко Борисов, заяви, че продължава да ги иска.

"За мен това е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да бъде свързвана с името на Левски и да се заиграваме с бъдещето на отбора, но в края на краищата всеки има право да вземе своето решение", заяви Папазов пред bTV.

"Не знам защо г-н Божков е решил така, той е достатъчно голям човек. Но смятам, че е редно да се обоснови. На 29 април му се обадих с ясното съзнание, че желая тези акции да останат в мен, но това не се случи. Аз съм единственият, който вярва и има визия за бъдещето на Левски и съм готов за тези акции", допълни Папазов.

"Не знам дали премиерът ще приеме акциите и дали като министър-председател има право", коментира Папазов. Ако сега Борисов ми прехвърли акциите, ще бъда доволен", каза още треньорът, но пред БНТ.