понеделник, 30.09.24
8.5 C
София
13 C
Пловдив
11.8 C
Варна
Search Suggestions

      Костадин Костадинов: Във Варна трябва да има индустриален парк

      Истината е, че за да може един град да се развива добре той трябва да бъде населен от хора, които имат нормални доходи. Средната работна заплата във Варна е по-ниска от тази във Враца. Това, което ние трябва да направим е да възстановим производството. Това каза в студиото на „Делници“ лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, който е и кандидат за кмет на Варна. 

      „Варна има своите предимства: географското положение, човешкият потенциал и. Във Варна има общ устройствен план за индустриален парк. Шест години по-късно няма дори създаден план-скица за проектиране, мястото е предвидено, но такова все още не е оползотворено. Шумен направи такъв индустриален парк, но във Варна това нещо все още не се случва“, каза още Костадинов.

      Лиодерът на ПП „Възраждане“ обясни, че това, което може да се направи е да се направи необходимото да се привлекат инвеститори. Той добави, че не говори само за хора, които са от чужбина, има достатъчно, в нашата държава, хора, които биха искали да инвестират тук.

      Относно проблемите с Аспаруховия мост и това дали ще сложи мрежа, за да предотврати честите убийства Костадинов коментира: „Мостът има камери, но тези камери не работят, защото общината отказа да плати 400 000 лв. на МВР. Ако тези камери работят, това е голямо съоръжение,  когато се види, че през нощта някой минава от там, и съответно отива нанякъде сам, очевидното е, че има някакъв риск, в този момент може веднага да отиде най-близката патрулка за минута-две, но това нещо не се прави. Освен това е несериозно да се говори за мрежа, защото състоянието на моста е безнадеждно и той се разпада. Това е ангажимент на държавата, защото това е републикански път.“

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ