петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ИЗ ИНТЕРНЕТ: Борисов по домашна фланелка за 700 долара (СНИМКИ)

      След като в социалната мрежа излязоха снимки на премиера Бойко Борисов, който постъпва за ЯМР в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София, в социалните мрежи започнаха наблюдения върху това с какво облечен, как изглежда и какъв е езикът на тялото му. Той е заснет от случайни хора в болницата и снимките са публикувани в групата „Видяно в София“. Впечатление прави блузата му на известна световна марка.

      „Бойко Борисов беше приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ „Софиямед“. Той бе опериран преди минути по повод на травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доц. д-р Антони Георгиев – един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение“, се казва в официална позиция на Софиямед.

      „След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, коментира доц. Георгиев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ