понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      Шикерова: Нова телевизия ме следяха под лупа дали няма да използвам кадри, които бях снимала при тях

      Първият беше в бТВ още 2013 или 2014, когато разказахме за това. След това разследването, което направихме с Антикорупционния фонд стъпи на предишното, защото тогава ни дадоха договора, но след това договора го скриха, аз го имах от преди това.

      Това заяви в предаването „ЕвроДикоФ“ на телевизия „Евроком“ журналистът Генка Шикерова относно прословутите „гьолове“ по границата.

      Водещият Сашо Диков припомни, че по една или друга причина Шикерова е напуснала бТВ и е отишла в Нова телевизия, след което обаче се е оказало, че трябва да напусне и Нова телевизия.

      „Всъщност, тогава ставаше въпрос специално за Нова телевизия, бяха инсинераторите на дневен ред, които те не пожелаха да излъчат и аз помолих Антикорупционния фонд да ми помогнат, за да го презаснемем този материал, защото кадрите бяха собственост, тези които бях снимала, всички интервюта, те бяха страшно много, защото това бяха няколко месеца работа, останаха собственост тогава на Нова телевизия и те ме следяха под лупа дали няма случайно нещо да използвам“, посочи Генка Шикерова.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ