петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Кола се вряза в кортежа на американския президент Джо Байдън

      Президентът Джо Байдън е в безопасност, след като кола се сблъска с кортеж SUV, който беше част от охраната на президента, предаде Ройтерс.

      Байдън и първата дама Джил Байдън току-що бяха напуснали предизборния му щаб, когато се случи сблъсъкът. Джил Байдън също е била в безопасност след инцидента, казват свидетели.

      Семейство Байдън се появи от централата на Байдън-Харис 2024 в дъждовния център на Уилмингтън в 20:07 ч., след като са вечеряли с членове на екипа си за преизбиране по време на инцидента, според доклада на преспула на Белия дом.

      Мигове след като Байдън отговори на въпрос на репортер, сребрист седан с регистрационни табели от Делауеър се удари в нещо, което изглеждаше като SUV от кортеж, предпазващ кортежа на кръстовището срещу входа на щаба на кампанията, се казва в доклада на групата.

      Телевизионни кадри показаха как агенти на тайните служби ескортират Байдън до колата му след удара.

      Сребристият седан, който претърпя щети по бронята си, бързо беше заобиколен от служители по сигурността, след като спря. Агентите притиснаха колата в ъгъла и извадиха оръжия върху шофьора, който вдигна ръце.

      Семейство Байдън се върна безопасно в дома си в Уилмингтън след инцидента, каза свидетелят.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ