събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Майката на Дебора: Къде са родителите на Георги? Защо не дойдоха? Искам да ме погледнат в очите

      „Надяваме се на справедлив процес, но каквото и да реши съдът, раните и болката от преживяното няма да се върнат. Къде са родителите на Георги? Защо не дойдоха? Искам да ме погледнат в очите“ – това заяви вчера преди началото на разпоредителното заседание в Пловдивския районен съд майката на Дебора – Ивелина.

      Тя попита и защо всички магистрати в Стара Загора са си направили отвод, та да се наложи процесът да се прехвърля в Пловдив. 

      Делото в Пловдив обаче започна с фалстарт, а председателят на състава Десислава Порязова взе скандално решение да го засекрети.

      Съдийката се аргументира, че в разпоредителното заседание ще бъдат изложени интимни факти както за подсъдимия Георги Георгиев, така и за жертвата му – Дебора, и изгони журналистите от залата.

      Съдия Порязова все пак отказа да промени мярката за неотклонение на обвиняемия и го остави в ареста. След 4-часово заседание Пловдивският районен съд върна делото заради допуснати съществени процесуални нарушения от страна на прокуратурата в досъдебното производство. Те са свързани с обстоятелствената част на обвинителния акт и твърдените от прокуратурата закани за убийство.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ