неделя, 08.09.24
19 C
София
23 C
Пловдив
18.7 C
Варна

Журналист: Брендо може би се е прибрал, защото са му свършили парите

Възможно е Евелин Банев-Брендо да се е върнал в България, защото са му свършили парите. Това преположи пред радио Дарик разследващият журналист от “Банкеръ” Иван Рачев.

“Доколкото знам се е прибрал с “онзи неизвестен самолет”, дошли са едни хора и са го закарали в хотелския му комплекс “Оазис” в курорта Лозенец”, продължи той.

Според Рачев няма връзка между прибирането на Брендо и бизнесмена Васил Божков, който също се прибра у нас след 3 години неизвестност и издирване във връзка с 19 обвинения. 

Запитан дали е възможно завръщането на Брендо да е свързано с опит да обезпечи сигурността си, Рачев заяви: “Не. Всички казват, че само кораб не може да се внесе в затвора, защото там няма плавателен канал. Няма човек, който да е сигурен в затвора, в който и да било затвор”. 

Разследващият журналист заяви, че соченият за кокаинов крал вече не е такъв след присъдите му в чужбина. И обясни, че официалното му израстване в престъпния свят е станало покрай бизнесмена Иван Тодоров-Доктора, който бе показно разстрелян с 13 куршума през февруари 2006 г.

“Мисля, че е употребил и едни контакти на тъста си – т.нар. Сашо Бицианито – бивш служител, представител на марката “Бициани” у нас. Освен това те си бяха баджанаци с Косьо Дишлиев, който го застреляха на улицата”, каза Рачев.

Снимка: БГНЕС

 

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ