четвъртък, 19.09.24
12.8 C
София
15 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ИТН: До края на седмицата ще стане ясно дали ще има кабинет 

      „Надежда винаги има. Докато не приключи процесът, естествено, че има надежда, колкото и да е малка“

      Надявам се до края на седмицата да имаме представа дали ще има възможност за съставяне на правителство с третия мандат. Ще проведем разговорите с партиите в присъствието на медиите. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов след връчването на третия мандат на тяхната партия от президента Румен Радев.

      „Надежда винаги има. Докато не приключи процесът, естествено, че има надежда, колкото и да е малка“, заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов и подчерта, че няма политическа партия или политически представител в този парламент, който да не е казал, че отиването на избори не е най-доброто решение.

      По думите му няма и политически представител, който да не е казал, че пред страната има конкретни проблеми и те трябва да бъдат решени. „Няма политически представители, които да не знаят, че ако не приемем в законодателството някои закони за Плана за възстановяване и устойчивост и отидем на избори, всъщност, губим всичките пари по ПВУ“, добави той.

      Според Йорданов база за здрав разум има. „Вследствие на което ние ще подходим отговорно, загърбвайки всякаква лична неприязън, реплики, които сме си разменяли с останалите политически партии и техни представители. Ще направим срещи с всички“, допълни той и уточни, че от утре ИТН започва срещи с всички политически партии, включително и с независимите депутати.

      Тошко Йорданов до известна степен е оптимист, че може да се стигне до правителство с третия мандат.

      Снимка БГНЕС
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ