Тръмп се завръща в Х: Отпразнува с приятелско интервю с Мъск (ВИДЕО)

Дискусията започна с около 40 минути закъснение

0
104

Кандидатът за президент на Републиканската партия на Съединените щати и бивш президент Доналд Тръмп се завърна към платформата на социалните медии X, докато се опитва да се възстанови от тежките две седмици по време на кампанията.

Вчера той отбеляза повода, като седна за чат в Spaces със собственика на платформата Илон Мъск, който публично подкрепи кампанията на Тръмп за преизбиране.

Дискусията в крайна сметка започна с около 40 минути закъснение след, както Мъск твърди, „мащабна“ кибератака на платформата, известна преди като Twitter. Той каза, че публиката ще бъде ограничена и след това ще бъде споделен запис.

По време на разговор, продължил близо два часа, двамата мъже разговаряха за съперничката на Тръмп от Демократическата партия Камала Харис, Европейския съюз, Китай, изменението на климата, цензурата и миграцията. Републиканецът се възползва от възможността да говори надълго и нашироко по някои от любимите си теми и да повтаря твърденията, че е жертва на политическа вендета, докато Мъск повтори подкрепата си за Тръмп многократно.

След като Тръмп заяви, че Харис е „радикален ляв лунатик“ и „по-лош от Бърни Сандърс“, Мъск отговори: „От съществено значение е да спечелите изборите в името на страната“. Около 1,2 милиона души слушаха.

В часовете преди разговора в понеделник кампанията на Тръмп го изигра като „интервюто на века“. Той също така публикува поредица от предизборни видеоклипове, атакувайки Харис и предупреждавайки последователите си за предполагаеми заплахи от политическата левица.

Кампанията на Тръмп претърпя удар, откакто Джо Байдън застана настрана за Харис, оставяйки 78-годишния Тръмп най-възрастния кандидат в надпреварата за президент.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук