четвъртък, 12.09.24
23.8 C
София
28 C
Пловдив
26.1 C
Варна

Медведев: Дотук с шансовете за мир с Украйна

След украинското нахлуване в Курската област

„Според мен напоследък, макар и теоретично, имаше една опасност (за Русия) – преговорен капан, в който страната ни може да попадне при определено стечение на обстоятелствата. А именно преждевременни ненужни мирни преговори, предложени от международната общност и наложени на режима в Киев. С неясни перспективи ипоследствия“, пише заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram

Снимка БГНЕС

„След като неонацистите извършиха терористичен акт в Курска област, всичко си дойде на мястото. Празното бърборене на неоторизирани посредници на тема красив свят е прекратено. Сега всеки разбира всичко, дори и да не го казва на глас. Те разбират, че НЯМА ВЕЧЕ НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ ДО ПЪЛНИЯ РАЗГРОМ НА ВРАГА!

Така че нека долното копеле с гадна муцуна и разчорлена белезникава коса от страната, в която се подготвяше терористичната операция, да не й се радва. Страната му е направила много по-лошо с подопечната им територията б. Украйна: ще има значително повече безсмислени разходи, значително повече повредена военна техника и радикално повече гробове. А сега нека нещастните украински крепостни сладострастно целуват за това кървавите ръце на издевателстващите с тях некрофили – техните англосаксонски господари“, пише бившият руски президент.

Коментарът е предаден без редакторска намеса от Телевизия „Евроком“

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

1 коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ