четвъртък, 12.09.24
27.9 C
София
30 C
Пловдив
26.2 C
Варна

Опра Уинфри даде подкрепата си за Камала Харис (ВИДЕО)

Тя призова избиратели да „изберат здравия разум през глупостта“

Телевизионната икона Опра Уинфри направи изненадваща поява на Националната конвенция на Демократическата партия в родния си град Чикаго, където призова демократите и независимите избиратели да „изберат здравия разум през глупостта“. Тя подкрепи кандидатурата на Камала Харис за президент и Тим Уолц за вицепрезидент по време на третата вечер от четиридневната конвенция.

Опра Уинфри, която обикновено избягва политически изяви, призова присъстващите да изберат „истината, честността и радостта“ в полза на Съединените щати. Нейните коментари бяха направени преди Уолц да приеме официално номинацията на партията за вицепрезидент. Бившата водеща на токшоу също така подчерта посланията за единство и тактично критикува опонентите на Харис и Уолц от Републиканската партия, включително бившия президент Доналд Тръмп и сенатора от Охайо Джей Ди Ванс.

Снимка БГНЕС

Присъствието на известни поддръжници на конвенцията на Демократическата партия има за цел да привлече вниманието към техните събития и потенциално да повлияе на гласоподавателите да подкрепят кандидатурата на Харис през ноември.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ