четвъртък, 12.09.24
16.8 C
София
23 C
Пловдив
20.8 C
Варна

Арестуваха мъжа, заплашвал Доналд Тръмп с убийство

Мъж от Южна Аризона беше арестуван за предполагаеми смъртни заплахи срещу бившия президент Доналд Тръмп в социалните медии. Арестът дойде в деня, в който Тръмп посети границата между САЩ и Мексико, придружен от кандидата за вицепрезидент на републиканците сенатор Джей Ди Ванс.

Шерифството в окръг Кочис идентифицира заподозрения като 66-годишния Роналд Лий Сайвръд от град Бенсън. Сайвръд е арестуван около 14:30 часа, но подробностите за предполагаемите заплахи и ареста не са оповестени.

Освен това Сайвръд е издирван и по няколко неизпълнени заповеди за задържане в Уисконсин за шофиране в нетрезво състояние и неявяване в съда, по обвинение за пътна катастрофа и бягство от местопроизшествието в окръг Греъм, Аризона, и за това, че не се е регистрирал като извършител на сексуално престъпление в окръг Коконино, Аризона.

Припомняме ви, че Доналд Тръмп оцеля при опит за убийство на 13 юли. В сряда, на първия си открит митинг след опита за покушение, той говори за националната сигурност в щата Северна Каролина.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ