сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      Карадимов: Ще обърнем особено внимание на видеонаблюдение на секциите

      Служебното правителство ще обърне особено внимание на процеса на видеонаблюдение на секциите. Това заяви министърът на иновациите и развитието доц. Росен Карадимов.

      От „града под тепетата“ министър Карадимов, в качеството си на координатор за изборите, стартира поредицата си от срещи с областите управители и представителите на териториалните звена от Главна дирекция ГРАО.

      Днес той проведе първата среща в Южния централен район с областните управители на Пловдив, Кърджали, Хасково, Пазарджик и Смолян.

      „Смисълът на тези срещи е да създадем работещ механизъм за координация между централната власт и областните управители, след като проведохме една обща среща между правителството и областните управители. Да сверим сроковете и изпълнението на ангажиментите ни по Изборния кодекс. Да създадем механизъм да реагираме на всяка възникнала необходимост и проблеми, които се създават към този момент“, подчерта министър Карадимов. Според него областните управители ще се справят прекрасно с техниката на изборите.

      Особено внимание ще се обърне на процеса на видеонаблюдение на избирателните секции. „Там взаимодействието между Министерството на електронното управление и областните управители е изключително важно“, каза министър Карадимов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ