сряда, 18.09.24
12.8 C
София
14 C
Пловдив
15.8 C
Варна
Search Suggestions

      Костадинов за катастрофата: Тук не трябва да има оставки, а арести и присъди

      Българската армия все по-малко може да гарантира основното ѝ конституционно задължение, което има, а именно да гарантира териториалната цялост и независимостта на страната. Истината е, че армията ни се разпада и е унищожавана от тези, които управляват държавата. Лошото е, че за пореден път даваме кръв. Ние имаме загуби в мирно време.

      Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод инцидента на авиобаза „Граф Игнатиево“.

      „Истината е, че проблемът е изключително сериозен. Българските войници са принудени да си купуват сами кубинки, камуфлажи. Българската армия има отчаяна нужда от гаубици. На фона на всичкото това нещо България заделя милиарди за Украйна. Това е военно престъпление, което управляващите извършват последните 3 години“, каза Костадинов и попита докога ще продължават да умират хора без бойни действия и кой ще поеме отговорността за това.

      Костадинов е категоричен, че това, което се случва, е престъпление спрямо българската държава, българския народ, спрямо Българската армия и българската национална сигурност. По думите му България няма прокуратура и държавност, затова според него ще излезе, че за пореден път няма виновни и всичко е наред.

      „Днес българската държава беше погребана за пореден път. Загубихме българи. Загубихме български военни. Тук не трябва да има оставки, тук трябва да има арести, тук трябва да има присъди. Стига експерименти! Повече България няма хора за губене! Нямаме мъже за губене“, заключи Костадинов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ