понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      Ивелин Михайлов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са триглавата ламя на мафията

      ,,ГЕРБ, ДПС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ са триглавата ламя на мафията, която унищожава България. Те управляваха и виждаме по делата.“

      Това каза пред БНР Ивелин Михайлов, основател на „Величие“ и водач на две листи на партията – в София и в Плевен – за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори.

      „Готови са листите, но ги прави председателката на „Величие“. Когато станат готови, ще стане ясно кои са в тях“, заяви Михайлов.

      Той изказа мнение, че реалните проблеми на страната се изместват умишлено от темата за отношенията между Европейския съюз и Русия:

      „Отплесват се реалните проблеми. Примерно, насочва се конфликтът в България – между ЕС и Русия, когато ние имаме в държавата престъпност на огромно ниво. Всички партии виждат огромните проблеми и в Народното събрание може да им се даде гласност и могат да се решат, но всички партии отказват да работят по тези въпроси. Това ме навежда на мисълта, че има някакво съглашение. При гласуването за председателя на Антикорупционната комисия (за освобождаването от поста председател на Антон Славчев – б.р.) с два – три гласа се пречи да се постигне някакво решение“.

      В този парламент се представихме достойно, защото защитихме нещата, които сме казали, изтъкна той.

      Ивелин Михайлов разказа, че той и семейството му получават заплахи от „един псевдожурналист – Симеон Милков“: „Подали сме сигнали към прокуратурата с извадки, тези извадки са часове – сигурно говорим за 5-6 часа заплахи и други неща. И въпреки всичко няма никакво съдействие, връщат ни обратно, че няма да задействат, няма достатъчно данни. … Ще извадя и ще пусна във Фейсбук жалбите, които ние сме пуснали, както и отговорите на прокуратурата“.

      Според Михайлов „умишлено се пускат от властимащите такива провокатори, за да създават напрежение и на някого няма да му издържат нервите – може да се откаже, а може и да агресира срещу тези провокатори“.  

      Той обясни, че проверката от НАП, която беше направена на фирмите му във връзка с „Исторически парк“, е приключила и „вместо да не съм внесъл данъци, съм надвнесъл 27 хиляди лева и от НАП ми ги върнаха“.

      „Останалите проверки вървят. Всеки ден викат по 5-6 човека на разпит за различни неща от тези сигнали, които са дедени. Накрая ще видим с какви становища ще излязат, това е задължение на органите на реда“, каза още Ивелин Михайлов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ