вторник, 24.09.24
23.8 C
София
26 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      „Не с декларации, а с дела“: ДПС-Доган утвърди листите за изборите

      В своя позиция относно предстоящите избори ДПС-Доган съобщи следното:

      На проведеното разширено заседание на ЦС на ДПС на 23.09.2024г. се взеха следните решения:

      ЦС потвърди решението на ЦОБ за участие в изборите за народни представители на 27.10.2024 г. в общи кандидатски листи с коалиция „Алианс за права и свободи“.

      Централният съвет на ДПС потвърди решенията на ЦОБ от 27.08.2024 г., включително за изключване и отстраняване от ръководните органи на партията на 8 души.

      ЦС потвърди процедурите и критериите за издигане на кандидати за участие в изборите за 51-о Народно събрание.

      ЦС утвърди кандидатските листи по изборни райони.

      ЦС изрази категоричната си позиция, че демокрацията в България е под сериозна заплаха; държавността е пред разпад. Необходимо е да има общи действия на всички политически партии за запазване на демокрацията и евроатлантическата ориентация на страната. Не на думи. Не с декларации. А с дела!, пише в позицията на ДПС-Доган.

      Ние, от ДПС, призоваваме всички български граждани да се освободят от страха, а всички институции да работят за върховенството на правото. Дължим го на всички, които пожертваха много в името на демокрацията. Дължим го на себе си, на каузата ДПС и на своите деца!, завършва прессъобщението.

      Ахмед Доган: Голямата им цел е да направят всичко възможно да елиминират ДПС от политическата сцена на България. Това им е голямата цел. Защо? Защото ДПС е гарант на защитната система на нашата общност. Голямата цел е да няма ДПС и да атакуват единството на нашата общност. Изказване на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган пред членовете на ЦС на ДПС и пред актива на партията.

      Posted by ДПС Пресцентър on Monday, September 23, 2024
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ