Search Suggestions
      понеделник, 21.10.24
      Search Suggestions

          Конференция за недвижимите имоти ще се проведе в Атина

          25-ото издание на Prodexpo, най-дълго провежданата конференция в Гърция, се завръща в понеделник и вторник в концертната зала в Атина.

          Конференцията има за цел да даде отговори на ключовите въпроси в сектора, като се стреми да събере на едно място всички важни участници на пазара на недвижими имоти, както от Гърция, така и от чужбина.

          Ще участват десетки лектори от няколко държави, като програмата ще бъде разпределена в две зали и ще обхваща критични за пазара на имоти въпроси.

          На конференцията ще присъстват ключови личности от политическото и икономическото ръководство на страната, като напр: министърът на националната икономика и финансите Костис Хацидакис, министърът на инфраструктурата и транспорта Христос Стайкурас, министърът на социалното сближаване и семейството София Захараки, заместник-министърът на цифровото управление Константинос Киранакис, главният финансов съветник на министър-председателя Алекс Пателис и директорът на Независимия орган за публични приходи Гиоргос Пицилис.

          Освен това ще присъстват представители на водещи пазарни органи, сред които: Гръцкият поземлен регистър, P.OM.IDA., STAMA, Teiresias, Комисията за капиталовия пазар, DYPA и изпълнителните директори на най-големите местни компании за недвижими имоти.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions