Search Suggestions
      неделя, 27.10.24
      Search Suggestions

          Къщата на Матю Пери е продадена

          Къщата на Матю Пери беше продадена, почти година след като актьорът почина в нея.

          Бившата звезда от „Приятели“ беше намерен в безпомощно състояние в джакузито в дома си в Пасифик Палисейдс през октомври 2023 г., а имотът с 4 спални от средата на миналия век вече смени собственика си в сделка за 8,55 млн. долара извън пазара.

          Според вестник „Лос Анджелис Таймс“ жилището с площ 3500 кв. м е било закупено от Анита Верма-Лалиан, филмов продуцент и строителен предприемач. Тя възнамерява да използва къщата – за която Матю е платил 6 млн. долара през 2020 г. – като ваканционен дом, заяви неин представител.

          Актьорът от „Отново на 17“ почина от острия ефект на кетамин, а майка му, Сюзън Морисън, наскоро призна, че в смъртта му е имало „неизбежност“ и тя смята, че той я е очаквал.

          По време на участието си в предаването „TODAY“ Сюзън сподели: „Той се приближи до мен и каза: „Обичам те толкова много и съм толкова щастлив, че сега съм с теб“.

          „Сякаш беше предчувствие за нещо. Тогава не се замислих, но си помислих: ‘Откога не сме имали подобен разговор? Минаха години. Мисля, че имаше нещо, имаше неизбежност в това, което щеше да се случи по-нататък с него, и той го усещаше много силно. Но той каза: „Вече не се страхувам“. И това ме разтревожи“, каза тя.

          През август личната асистентка на Матю, двама предполагаеми дилъри на наркотици, включително едната, наречен „кралицата на кетамина“, и двама лекари бяха обвинени в предоставяне на наркотиците, довели до смъртта му.

          Д-р Марк Чавес, личният асистент Кенет Ивамаса и Ерик Флеминг вече са се признали за виновни.

          Лекарят се призна за виновен по една точка за заговор за разпространение на кетамин, а Ивамаса се призна за виновен по друга точка за заговор за разпространение на кетамин, причинил смърт.

          Той също така е признал, че многократно е инжектирал Матю с кетамин без медицинско обучение, включително в деня на смъртта му.

          Флеминг се е признал за виновен за един случай на заговор за разпространение на кетамин и за един случай на разпространение на кетамин, довел до смърт.

          Той признава, че е дал на Ивамаса кетамин, който е убил Матю, който години наред се е борил със зависимостите си към алкохола и наркотиците.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions