Search Suggestions
      неделя, 27.10.24
      Search Suggestions

          „Венъм: Последният танц“ оглавява боксофиса в Северна Америка

          Новият филм на Marvel „Венъм: Последният танц“ не успя да достигне поистжението на предишните две части от поредицата, но въпреки това оглави северноамериканския боксофис с продажби на билети за 51 млн. долара.

          „Венъм“ се сблъска със силната конкуренция от страна на Световните серии по бейзбол с участието на Ню Йорк Янкис и Лос Анджелис Доджърс.

          Том Харди отново се превръща в ужасяващо извънземно с огромни зъби. Актьорският състав включва Чиуетел Еджиофор, Джуно Темпъл и Рис Ифанс.

          Междувременно, когато до Хелоуин остават броени дни, филмът на ужасите „Усмивка 2“ на Paramount се смъкна само с едно място спрямо миналия уикенд, като събра 40,7 млн. долара. Наоми Скот играе проблемна поп звезда, засегната от мрачно проклятие.

          Третото място зае новият религиозен трилър „Конклав“ на FilmNation с 6,5 млн. долара. Ралф Файнс, който играе кардинал, призван да „управлява“ избора на нов папа, се оказва въвлечен в сенчести, задкулисни интриги, докато се бори с въпроси, свързани със собствената му вяра – и амбиции.

          Стенли Тучи и Джон Литгоу също играят кардинали, всеки от които има свои собствени планове, а Изабела Роселини е монахиня.

          Анализаторът Дейвид А. Грос заяви, че филмът, който има „сензационни отзиви от критиката“, е с добри позиции в надпреварата за най-добър филм на Оскарите. Едуард Бергер („На Западния фронт е тихо“) е режисьор на филма, който е създаден по трилъра на Робърт Харис.

          На четвърто място, с две места по-надолу, се класира „Дивият робот“ на Universal и DreamWorks Animation, разказващ за робот, който трябва да се разбира с пухкави горски същества, след като е попаднал на отдалечен остров. Филмът събра 6,5 млн. долара.

          На пето място се задържа романтичната драма „Живеем във времето“ на StudioCanal с 4,8 млн. долара. Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю изпълняват главните роли.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions