„Добре съм. Тук мястото наистина е много приятно. Имам възможност да спортувам, имам време да чета. Това разкри шеф-готвачът Андре Токев пред журналиста Мартин Карбовски.
- Реклама -
„Колкото и странно да звучи, преди преживявах бърнаут, бях „прегрял“, а сега тук, в затвора, осъзнах някои неща по друг начин. Много по-добре мога да помисля за досегашния, настоящия и бъдещия ми живот. Това място те кара да се осъзнаеш и аз се възползвам, че мога да преосмисля живота си“, категоричен е той.
„Никой не те гледа по друг начин, няма лошо отношение към мен. Даже егото ми малко се „прибра“, което за мен самия е много по-добре. Понякога хората тук са много по-чисти, тъй като сме на едно ниво, ние всички сме затворници“, каза той.
„Пия само вода в затвора. Професията ми е такава, че е свързана с това да опиташ от едно-две неща от алкохола, но след като се случи това си казах, че спирам. След случката си казах, че след като не мога да понасям алкохола, по-добре да не правя тези неща“, допълни Токев.
Карбовски направи първото интервю с шеф-готвача Андре Токев зад решетките на затворническото общежитие в Казичене. Журналистът остана повече от изненадан, защото след десетки интервюта с лишени от свобода, за пръв път попада на човек, който смята, че си е заслужил наказанието.
„Добре съм. Тук мястото наистина е много приятно. Имам възможност да спортувам, имам време да чета. Това разкри шеф-готвачът Андре Токев пред журналиста Мартин Карбовски.
- Реклама -
„Колкото и странно да звучи, преди преживявах бърнаут, бях „прегрял“, а сега тук, в затвора, осъзнах някои неща по друг начин. Много по-добре мога да помисля за досегашния, настоящия и бъдещия ми живот. Това място те кара да се осъзнаеш и аз се възползвам, че мога да преосмисля живота си“, категоричен е той.
„Никой не те гледа по друг начин, няма лошо отношение към мен. Даже егото ми малко се „прибра“, което за мен самия е много по-добре. Понякога хората тук са много по-чисти, тъй като сме на едно ниво, ние всички сме затворници“, каза той.
„Пия само вода в затвора. Професията ми е такава, че е свързана с това да опиташ от едно-две неща от алкохола, но след като се случи това си казах, че спирам. След случката си казах, че след като не мога да понасям алкохола, по-добре да не правя тези неща“, допълни Токев.
Карбовски направи първото интервю с шеф-готвача Андре Токев зад решетките на затворническото общежитие в Казичене. Журналистът остана повече от изненадан, защото след десетки интервюта с лишени от свобода, за пръв път попада на човек, който смята, че си е заслужил наказанието.
Турските власти са предотвратили опит за нелегален трафик на голямо количество наркотични вещества с крайна дестинация България. На митническия пункт „Гюрбулак“, разположен на границата...
Митнически служители на пункт „Капитан Андреево“ предотвратиха опит за незаконен внос на благородни метали на значителна стойност. При инспекция на лек автомобил, влизащ в...
Протестната вълна в страната не стихва, а претърпява еволюция в по-устойчива форма на гражданско недоволство. Тази теза изрази в ефира на предаването „Панорама“ Божидар...