петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Слави Василев: Искам да поздравя полк. Марков и Радостин Василев за успеха им

      Искам да поздравя полковник Марков от ПП Величие и Радостин Василев от ПП МЕЧ за успеха им. Те на практика пробиха без никакви структури, залагайки предимно, особено за Величие, на алтернативните медийни канали. Това написа във Фейсбук профила си Слави Василев. 
       
      „Два извода.
      1. Традиционните медии и политкоректният наратив фалираха. За повечето българи проповядваният евроатлатизъм не струва и пет пари. Това не означава, че мнозинството българи са путинофили, както биха казали от ПП, а означава, че искат от техните политици да мислят ПЪРВО за България, а след това НАТО и ЕС. И да търсят как да защитят нашия интерес, в рамките на стратегическите ни съюзи. Но родните евроатлантици са толкова заети да целуват ръце в наведена стойка, че забравят от къде са дошли, кого представляват и кой интерес представляват.
      2. Второто, и по-важно заключение е, че българите все още търсят алтернатива, или промяна. А това е изключително добра новина защото човекът, който може да удари едно кроше на Борисов, Пеевски и тези дребни образования от ПП, е именно президентът. И е само президентът.
      Ако има един човек, който може да съчетае българският интерес в рамките на ЕС и НАТО, без да целува ръце и да се навежда, то, повярвайте ми, това е Радев. Ама повярвайте ми, наистина.
      3. Фактът, че всички мълчат ме изпълва с още по-голяма радост, защото виждат и осъзнават, че написното в точка 1 и 2 е точно така. И се гърчат, и се чудят как да излезнат от капана, в който сами се вкараха. Защото пренебрегнаха едното сакрално правило в демокрацията – спряха да слушат какво им казва народът.
      Много съм доволен от резултатите!“, завърши Василев.
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ