неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      Иран пречупи волейболистите ни в четири гейма

      Националният ни отбор по волейбол за мъже  записа втора загуба в  група 19 в Лигата на нациите от домакина Иран. Момчетата на Пламен Константинов паднаха с резултат 1:3 гейма  (22:25, 15:25, 25:23, 14:25) в мач номер две от петия турнир  към  Лигата на нациите. Утре е последният им сблъсък срещу отбора на Южна Кореа. Както е известно, нашите загубиха и срещата с Германия с 2:3 гейма след драма.

      Българските състезатели бяха доста колебливи и в атака, и в посрещането във второто излизане на азиатска земя срещу отбора на домакините. Имаше индикации за връщане в мача след втория гейм, когато нашите се мобилизираха и спечелиха следващия. Тимът на Иран обаче, и с един загубен гейм, стоеше по-добре и не пропускаше да  се възползва от нашите грешки. А те не бяха малко. Липсата на добра атака бе едно от нещата, но и блокадата не беше на ниво. Волейболистите ни отново бяха догонващи резултата в четвъртия гейм, който и загубиха, и по този начин бяха победени.

      Утре е последната среща за българите срещу Южна Кореа, това ще е последен шанс за поне една победа в петия турнир от Лигата на нациите, в който към момента, както е известно, вече имаме две загуби.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ