вторник, 24.09.24
25.8 C
София
29 C
Пловдив
25.1 C
Варна
Search Suggestions

      Специализирана полицейска операция се провежда в Габровско


      Специализирана полицейска операция по безопасност на пътното движение се провежда на територията на област Габрово. Началото беше дадено тази сутрин на участък от пътя Габрово – Дряново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Габрово. 

      Акцията е по метода „широкообхватен контрол”. В нея участват служители от ОД на МВР в Габрово, както и от териториалните структури на Изпълнителна агенция (ИА) „Автомобилна администрация“ и Национална агенция за приходите (НАП). Акции текат и на територията на районните управления в Севлиево, Дряново и Трявна.

      Операцията е за контрол на употребата на алкохол и наркотични вещества, неправоспособност, отнемане на предимство на пътните превозни средства, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачи и пътници в моторните превозни средства (МПС), за използване на защитни каски, спазване на забраните за ползване на мобилни телефони при шофиране. Осъществява се и засилен контрол над водачите на товарни автомобили, автобуси, на двуколесни и триколесни моторни превозни средства, както и над водачите на велосипеди.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ