сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      „БСП-Обединена левица“ представя „100 решения за България“

      БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ще представи Програма за ускорено развитие на България, която беше изготвена от 10 работни групи с експерти – представители на всички партии в коалицията. Тя съдържа 100 предложения, които дават решения на основните проблеми пред страната ни. Кандидат-депутати от лявото обединение ще представят секторните мерки и решенията през професионалния си поглед. Специален акцент се поставя  върху здравеопазването, образованието, социалните и младежки политики, икономика и енергетика, туризъм, земеделие, вътрешни работи и правосъдие, външна политика. Това съобщиха от коалицията в свое прессъобщение.

      „Всички знаят проблемите, ние предлагаме решенията“, коментира зам.- председателят на БСП и евродепутат Кристиан Вигенин, който ръководи и координира изготвянето на програмата. Различните сектори ще бъдат представени в три тематични панела, като целта е да се покаже и взаимовръзката между отделните политики и необходимостта от комплексни действия.

      Основни участници в събитието ще бъдат младите и нови кандидат-депутати от БСП-Обединена левица, които този път имат водещи места в листите.

      „Време е за решения, не можем повече да затъваме в проблеми и кризи“, допълни председателят на парламентарната група на левицата Борислав Гуцанов.

      „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ще покаже изцяло нов подход – направихме го при подреждането на листите, сега ще го видите и с програмата си. Ние не търсим излишни конфликти, а предлагаме реални мерки“, заяви изпълняващият функциите председател Атанас Зафиров.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ