неделя, 29.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      Лион излъга Тулуза с гол в добавеното време

      С победата Лион събра 7 точки и се изкачи до 10-ото място във временното класиране, докато Тулуза е 15-и с 5 точки в актива си

      Лион успя да постигне много важна победа с 2:1 при гостуването на Тулуза в мач от 6-ия кръг на Лига 1. „Хлапетата“ стигнаха до успеха след автогол на Расмус Николайсен и попадение на Малик Фофана, дошло в добавеното време на мача, докато Ян Гбо се разписа за тима, воден от Карлес Мартинес.

      С победата Лион събра 7 точки и се изкачи до 10-ото място във временното класиране, докато Тулуза е 15-и с 5 точки в актива си.

      Тулуза успя да материализира превъзходството си в 14-ата минута, когато направи страхотна комбинация, с която матира отбраната на „хлапетата“.

      Венсан Сиеро подаде към Ян Гбо и той с чудесен завършващ удар прати топката в долния десен ъгъл.

      Точно преди изтичането на половин час игра Лион имаше късмет и успя да изравни с автогол.

      В опит да изчисти топката след центриране, Расмус Николайсен я прати право в долния десен ъгъл на собствената си врата – 1:1!

      До края на редовното време на срещата Тулуза имаше повече ситуации, но не успя да ги превърне в гол. Така се стигна до 6-ата минута на продължението, когато Лион стигна до втори гол, който бе дело на Малик Фофана и така „хлапетата“ постигнаха едва втората си победа от началото на сезона.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ