Search Suggestions
      понеделник, 28.10.24
      Search Suggestions

          Убийството в Цалапица: Рангел и Атанас с различни истории и след очната ставка

          Очаната ставка, назначена на предходното съдебно заседание по делото за убийството на Димитър Малинов в Цалапица, не помогна. Рангел Бизюрев и свидетелят Атанас Гунчев продължават да разказват различни истории за жестокия побой на 20 йли 2023г.

          От показаниятя на Бизюрев, както и от заявеното от Борислав Динков – обвинен, че му е помогнал да укрие трупа, стана ясно, че вечерта след убийството на улицата е присъствал и 17-годишният тогава Атанас. Борислав го заставил да гледа дали случайно някой няма да се появи, докато Динков и Бизюрев качвали трупа в кола.

          Според Атанас Гунчев автомобилът влязъл в уличката, където било тялото, напред, а Рангел твърди обратното – на заден ход. Разминаване има и за случилото се след прибирането на Митко в багажника. Двамата посочват различна посока, в която мерцедесът потеглил.

          Освен съда, въпроси към свидетеля имаше самият подсъдим. Рангел пита Атанас дали на влизане в улицата е видял нещо или дали се е спънал, но младежът твърди отговори с „не“. След очната ставка магистратите позволиха и допълнителен разпит на Гунчев, тъй като Бизюрев пожела да зададе и друг въпрос, не по темата.

          „Борислав Динков, когато ти се обади по-късно тази вечер да се видите, уговарял ли те е какво да казваш пред полицаи, пред съд евентуално, да си изградиш версия“, попита подсъдимият, но Атанас отново категорично отрече това да се е случвало. След това му беше предявена схема на улицата, където се е разиграло всичко. Пред съда младежът още веднъж каза, че не знае откъде е излязла колата, но я видял как тръгва напред. „Не знам дали е продължила, дали е направила маневра. Но тръгна напред“, заяви тийнейджърът.

          Делото за убийството на Митко продължава, очаква се днес да бъдат разпитани още четирима свидетели.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions