Search Suggestions
      понеделник, 21.10.24
      Search Suggestions

          Бритни Спиърс се омъжила за себе си

          Бритни Спиърс публикува видео в Инстаграм, на което позира в булчинска рокля. В надписа на публикацията тя заяви, че се е „омъжила за себе си“.

          „Денят, в който се омъжих… Това може да изглежда неловко или глупаво, но мисля, че е най-брилянтното нещо, което съм правила“, написа тя.

          Така Бритни вероятно е решила да отговори на слуховете за евентуална сватба с 38-годишния приятел Пол Ричард Солиз. Те започнаха да се срещат веднага, след като Бритни се разведе със Сам Асгари. Разделяха се няколко пъти, но се помиряваха. Връзката им трудно може да се нарече стабилна: например, след като се бе скарала с него, 42-годишната Бритни Спиърс изкълчи крака си, но отказа медицинска помощ. Освен това Солиз има няколко криминални регистрации. Близки до певицата, според запознати, са притеснени от тази връзка: „Ако никой не може да я разубеди, Пол ще стане следващият Кевин Федърлайн, само че 10 пъти по-лош.“

          Почиателите й са загрижени не само за нейните връзки, но и за поведението й: тя често публикува странни снимки в Инстаграм, включително (полу)голи, и хората се страхуват, че тя не приема хапчетата, от които се нуждае.

          Бритни Спиърс беше омъжена три пъти: за Сам Асгари, Кевин Федерлайн и Джейсън Александър (този брак продължи само един ден).

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions