Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Предизборна треска: Обама рапира хит на Еминем на митинг на Харис (ВИДЕО)

          Барак Обама рапира култовия хит на Еминем Lose Yourself пред тълпа в Детройт по време на предизборен митинг за Камала Харис, пише The Guardian.

          Той беше предшестван от самия Еминем, който каза на хората в родния си град: „Важно е да използвате гласа си, насърчавам всички да излязат и да гласуват. Мисля, че вицепрезидентът Харис подкрепя бъдеще за Америка, където свободите на гражданите ще бъдат защитени и поддържани.

          Обама започна последвалата си реч с думите: „Трябва да кажа, че съм участвал в много митинги, така че обикновено не се чувствам напрегнат, но този път се чувствах някак след Еминем“, преди да започне да рапира стиховете от песента Lose Yourself: „Забелязвам, че дланите ми са потни, коленете са слаби, ръцете са тежки, вече повръщам върху пуловера си, спагетите на мама, нервен съм, но на пръв поглед изглеждам спокоен и готов да хвърлям бомби, но продължавам да забравям…“

          Бившият президент е заклет фен на музиката и споделя любимите си песни два пъти годишно в официални публикации в социалните си медии. Селекциите за лято 2024 г. включваха песни от съвременни поп имена като Beyoncé, Tyla и Rema заедно с по-стари песни от Nick Drake, Supremes и космическия джаз музикант Pharoah Sanders.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions