Search Suggestions
      понеделник, 20.10.25
      Search Suggestions
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -

          Разкрита е формулата на перфектната супа

          Главен готвач от Великобритания разкри формулата за перфектната супа, пише Daily Mirror.

          - Реклама -

          Фил Биачи е готвач, кулинарен експерт и основател на The Gift of Oil, компания, която продава зехтин и традиционни сосове. Според него приготвянето на вкусна, сгряваща супа, когато навън е студено, не е никак трудно. Биачи посочи три ключови елемента: бульон, зеленчуци и нещо млечно.

          „Ако имате тези три ключови съставки, независимо от вариацията, вие гарантирано ще получите добра, богата супа“, казва Биачи.

          Експертът също призова да не се ограничавате до готови рецепти, а да проявите въображение в процеса на готвене и да експериментирате с различни комбинации от продукти. Биачи препоръчва зеленчуците първо да се запържат в тиган в олио, а след това, когато омекнат, да се добави бульонът. Когато заври малко, трябва да оставите сместа малко да се охлади и да пасирате всичко в блендер. След това супата трябва да се затопли и към готовото ястие да се добави малко зехтин, сметана или заквасена сметана.

          По-рано беше съобщено за 29-годишна жителка на Обединеното кралство, която яла само картофи в различни форми в продължение на 20 години заради патологичен страх от други храни. Поради това тя страда от липса на фолиева киселина, витамин D и желязо, което води до хронична умора, кожни проблеми, а също така увеличава натоварването на сърцето.

          Главен готвач от Великобритания разкри формулата за перфектната супа, пише Daily Mirror.

          - Реклама -

          Фил Биачи е готвач, кулинарен експерт и основател на The Gift of Oil, компания, която продава зехтин и традиционни сосове. Според него приготвянето на вкусна, сгряваща супа, когато навън е студено, не е никак трудно. Биачи посочи три ключови елемента: бульон, зеленчуци и нещо млечно.

          „Ако имате тези три ключови съставки, независимо от вариацията, вие гарантирано ще получите добра, богата супа“, казва Биачи.

          Експертът също призова да не се ограничавате до готови рецепти, а да проявите въображение в процеса на готвене и да експериментирате с различни комбинации от продукти. Биачи препоръчва зеленчуците първо да се запържат в тиган в олио, а след това, когато омекнат, да се добави бульонът. Когато заври малко, трябва да оставите сместа малко да се охлади и да пасирате всичко в блендер. След това супата трябва да се затопли и към готовото ястие да се добави малко зехтин, сметана или заквасена сметана.

          По-рано беше съобщено за 29-годишна жителка на Обединеното кралство, която яла само картофи в различни форми в продължение на 20 години заради патологичен страх от други храни. Поради това тя страда от липса на фолиева киселина, витамин D и желязо, което води до хронична умора, кожни проблеми, а също така увеличава натоварването на сърцето.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          Колбасите – тихият убиец на жени

          Жените, които редовно хапват преработени меса – като бекон и шунка – излагат себе си на значително по-висок риск от развитие на рак на...

          Чехия отчита най-високи нива на лаймска болест от 90-те години насам

          Чехия се сблъсква с безпрецедентен ръст на случаите на лаймска болест – почти 8 000 души са диагностицирани с пренасяното от кърлежи заболяване от...

          Учени откриха механизма на стареене на кръвта: ключова роля има протеинът PF4

          Американски изследователи от Университета на щата Илинойс в Чикаго са открили ключов механизъм на стареенето на кръвта – загубата на протеин, наречен тромбоцитен фактор...

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ

          Зареждане…

          Зареждане…

          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -
          Search Suggestions
              Search Suggestions