четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      ВИСОКИ КАЧЕСТВА: Бившият модел Вили Сечкова става почетен консул на Южна Корея в Пловдив

      По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив. Това информираха от правителствената пресслужба.

      Виолета Сечкова става популярна като лице на няколко телевизионни предавания. Известно е, че тя е партньор в живота на бизнесмена Александър Сталийски, който в конкретни среди се слави като близък приятел на премиера Бойко Борисов. Родена е през 1986 г. в София. Била е модел на агенция „Визаж“.

      Виолета Сечкова е мениджър на „Синопойнт“ ЕООД“ – официален ритейлър на корейската компания „Самсунг“. От 2017-a Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

      Вили Сечкова стана известна с участието си в телевизионното предаване „Сблъсък“. След него води „ShowBuzz“, а през 2007-a бе водеща в предаването „Градски легенди“.  Тя продуцира и множество предавания по бившата TV7.

      Припомняме Ви и участие на премиера Бойко Борисов в предаването на Сечкова.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ