София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

БОЕЦ: Девет мъртви в Черната неделя, а Борисов „нанка сладко“

Ретроспекция на гражданското движение
8 мЕвроком 2800

На 13.08.2017г. е направена снимката в спалнята със спящият Борисов. Самият той потвърждава, че снимката е автентична и че „нанка сладко“. Преди дни Борисов в интервю заяви, че има „човешки потребности“ и затова го посещавали „красиви жени“ и една от тях, „Мата Хари“, както я нарича той го снимала и инсценирала другите кадри с пачките и кюлчетата. Това пише ГД "БОЕЦ" в официалния си сайт.

За да разберете що за лъжец и изрод ви управлява, ще ви пропомним някои подробности за този летен ден.

13.08.2017г. остава в историята, като „Черната неделя“ за България. Множество тежки катастрофи с 9 загинали, между тях три деца и над 40 пострадали настанени в болници. Само при една от катастрофите, на пътя между Плевен и Ловеч през деня загиват четирима българи, сред тях и едно дете.

От данните на снимката на „нанкащият сладко Борисов“ (по неговите думи) става ясно, че е направена същият ден в 17.15ч. По това време вече има няколкодесетки катастрофи, медиите още в обедните новини обявяват черната серия, а 9 българи са загубили живота си.
Девет души са мъртви.

Какво прави Борисов?
Вика си „красива жена“, за да обслужи „човешките му нужди“ и в пет часа след обяд си ляга да нанка сладко! За загиналите българи – „Бог да ги прости“, за Бойко Борисов – „свирка в пет“ и сладко нанкане.