София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

“Борат 2” в Книгата с рекордите на Гинес

Причината е дългото му заглавие
6 мОбщество 311 Златина Петкова

Продължението на филма за казахстанския журналист Борат, с участието на българската актриса Мария Бакалова, влезе в Книгата на Гинес като продукцията с най-дълго заглавие, борила се за престижната кинонаграда. 

Цялото име на филма е “Борат Продължението: Доставка на невероятен подкуп за американския режим с цел облагодетелстването на някога великия казахстански народ”. 

В оригинала на английски заглавието съдържа 110 букви и символи, което му отрежда място в Книгата с рекордите. 

Новината беше съобщена на официалния сайт на “Гинес”, като в публикацията се отделя сериозно внимание на приноса на Мария Бакалова, която пък е първата българка с номинирана за "Оскар" в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. 

Междувременно звездата ни зарадва с поредната впечатляваща новина - тя изгря на страниците на престижното списание Glass Magazine. Сесията е дело на световноизвестния фотограф Джоузеф Синклер.

В Instagram Мария написа: "Здравейте! Толкова съм щастлива да споделя с вас първата си корица. Благодаря на всички невероятни хора, които работиха с мен през този ден - за страхотното време и прекрасното интервю“.  

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!