София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Борисов: Споразумението е готово, г-н Петков да се замисли как да направим работещо правителство

"Това си причинихме българите и сега ще си понесем последствията"

1 месецПолитика 9 Иванина Игнатова

Вчера ясно го обясних, готово е споразумението, на 5 март ще разясняваме защо го искаме, защото хората ни не могат да гласуват ей така. Призовавам медийните изяви да спрат. Г-н Петков трябва да се замисли как да направим работещо правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

По думите му КЗК е важно, но ако са допуснати да се връщат хора в България, които трябва да лежат в затвора - това е важното и е недопустимо. Ако някой не си е свършил работата и има такива хора в България, върнати от Германия,  и не са в затвора, а в някой център - някой не си е свършил работата. 

Не искам поста на Тагарев, не го нападам като човек, като се видим - се поздравяваме. Ще поискам доклади, за да разбера кой не си е свършил работата, каза той.

"Винаги съм бил държавник в тази държава. Преди три години като управлявахме - всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и сега ще си понесем последствията", отсече лидерът на ГЕРБ. 

Снимка: БГНЕС