София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Бойко Борисов към Рашков: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета

Коментар на експремиера
пропускане
7 чПолитика 1836

Бойко Борисов е заплашил бизнесмен, че близките му може да ядат неговото месо, без да разберат. Това заяви в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Рашков е получил този сигнал в кабинета си и смята да го подаде в прокуратурата, като служебният министър бил втрещен.

Изнесените твърдения провокираха и реакция от страна на експремиера Бойко Борисов:

Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, посочи лидерът на ГЕРБ.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!