София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Бутикът на Борислава Йовчева в Барселона вече се дава под наем (ВИДЕО)

Различни медии публикуваха видео, в което се вижда как магазинът се изпразва

Бутикът на Борислава Йовчева в Барселона вече се дава под наем (ВИДЕО)

Различни медии публикуваха видео, в което се вижда как магазинът се изпразва

3 месецаОбщество 33 Ивана Иванова


Испанският сайт El Periodico публикува статия и видео, в които се казва, че един от луксозните бутици в центъра на Барселона изненадващо е бил затворен и вече се дава под наем. За него се твърди, че в "управление и контрол" работи ексмоделът Борислава Йовчева, чието име бе припомнено тези дни около скандала за "къщата в Барселона" на българския премиер Бойко Борисов. 

"Луксозният магазин за дрехи в центъра на Барселона, в който Борислава Йовчева се занимавала с „управление и контрол“, изненадващо бе затворен, съобщи испанският вестник „Периодико“. Затварянето му съвпадна с деня, в който изданието публикува три статии, че полицията в Каталуния Mossos d´Esquadra и специализираното звено за борба с корупцията към испанската прокуратура разследват произхода на 5 млн. евро, инвестирани през 2013 г. в имоти в Барселона през фирмите Numin Invest SL и Emma BGS SL, които са свързани с бившата манекенка и нейното семейство. По това разследване се проверява и връзката на Борислава Йовчева с българския премиер Бойко Борисов и дали той има отношение към "международна схема за пране на пари"", пише в статията.

Работещи наблизо потвърждават, че скъпият магазин за дрехи на централната барселонска улица Paseo de Grácia е бил затворен между четвъртък и петък. От вчера вече има и обява на агенция за недвижими имоти, която отдава под наем помещенията от 140 квадратни метра.

„Периодико“ се е опитало да се свърже по мейл с фирмата, собственик на италианската марка Ermanno Scervino, но не е получило отговор.