София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Десислава Атанасова към Слави: Мълчанието трябва да спре, а шоуто да приключи

"Изборите приключиха, а народът се произнесе"
3 мПолитика 1044 Мирослав Митков

Изборите приключиха, а народът се произнесе. Приключи лесната част, днес е време всички да поемем отговорност към гласа на избирателите си, стабилността на държавата и по-добро утре. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ председателят на ПГ Десислава Атанасова. 

"Отговорността е тежка, а често е непоносима за хората, които гледат на политиката само като на инструмент за изграждане на имидж", коментира народният представител.

"Една криза не се управлява само с говорене, а с действия и вземане на решения", припомни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Победителят е само един и това е ГЕРБ, признайте го, обърна се Атанасова към опонентите си. 

"Изборите преминаха нормално, въпреки че предварително имаше заявки за нечестност. Никой, включително в тази зала, не оспори изборните резултати", каза Десислава Атанасова.

Ще предложим правителство, което да се справи с кризата. Ще протегнем ръка към политическите ни опоненти. Ако не бъдем подкрепени, то отговорност поема втората политическа сила, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ.

"Предстоят ни важни, бързи и тежки решения", обясни Атанасова и припомни успехите на правителството на ГЕРБ, сред които пълната енергийна независимост, увеличението на пенсиите и заплатите. 

"Болните политически амбиции замъгляват факта, че сме избрани от народа. Омразата не гради, отрицанието на политическия опонент може да доведе до временен успех, но ще е за кратко", заяви шефът на ПГ на ГЕРБ.

"На 4 април българските граждани не казаха "ГЕРБ вън", а казаха че искат съгласие и борба с предизвикателствата на страната ни. Отговорността на милиони съдби тежи", съобщи Атанасова.

"Хората искат да живеят добре, да усетят промяната. НС трябва да положи ефективни решения, необходим е системен подход", коментира Десислава Атанасова. 

"Време е шоуто да приключи. За разлика от шоуто, на политическата сцена скечове няма, а аплодисментите са редки", категорична бе депутатката от ГЕРБ. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!