София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Доц. Мангъров: Крайно време е тези абсурдни мерки да бъдат спрени (ВИДЕО)

„Известно е, че за миналата година спадът в сектор „Туризъм“ е около 70%", посочи той
пропускане
6 чЕвроком 3239

Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки да бъдат спрени. Това заяви на пресконференция във Варна доц. Атанас Мангъров. Днес доц. Мангъров бе представен като водач на листата на ПП АБВ във Варна и благодари за гласуването му доверие.

„Считам, че сега е моментът, в който всички хора, които не са съгласни с мерките и икономическата разруха, до която се стигна, да излязат и да дадат своя глас за връщането към нормалността“, заяви доц. Мангъров. Той подчерта, че Варна е сред най-силно засегнати региони от настоящата ситуация в туристическия сектор. 

„Известно е, че за миналата година спадът в сектор „Туризъм“ е около 70%. Именно затова е толкова важно хората да излязат и да гласуват разумно, за да могат нещата да се върнат в нормалното си състояние“, посочи доц. Атанас Мангъров. Според него един не дотолкова тежък медицински проблем се използва по особено брутален начин за налагане на нелепи мерки. 

„Виждаме, че в магазини и автобуси хората са един до друг, а същевременно други обекти, като например ресторанти и фитнеси хората са изолирани. Затова смятам, че всичко това трябва да престане, а това ще се случи когато хората излязат да гласуват за връщане на нормалния начин на живот“, допълни доц. Атанас Мангъров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!